TechROi Engineering utvidgar sitt samarbete med GKN Aerospace

Publicerat

TechROi Engineering AB har idag tecknat ett utökat ramavtal med GKN Aerospace Trollhättan. Avtalet rör konsulttjänster inom produktionsteknik och innefattar bland annat kompetenser som CAM beredning, process ingenjörer, verktygskonstruktörer samt projekt ingenjörer. Avtalet innebär delvis en ny typ av samarbete där TechROi Engineering AB kommer att jobba mycket närmare kunden för ökad effektivitet, snabbhet och flexibilitet. 

TechROi är sedan tidigare en ramavtalsleverantör till GKN Aerospace avseende konsulttjänster inom konstruktion och utveckling, vilket var betydelsefullt under upphandlingen. TechROi Engineering har en lång erfarenhet av att förse flyg och fordonsindustrin med kompetenta resurser, och detta är ännu ett steg i att vidareutveckla bolaget i samma riktning.

-Vi är väldig stolta över det förtroende som GKN Aerospace har gett oss, avtalet kommer även att innebära att vi kommer att behöva nyrekrytera ingenjörer och tekniker till vårt kontor i Trollhättan, säger Stefan André, VD på TechROi Engineering.

 

TechROi Group bedriver idag merparten av sin verksamhet i Trollhättan, Göteborg samt Storbritannien. Verksamheten startade 1991 och består idag av ca 120 Ingenjörer med varierande uppdrag i huvudsak inom flyg och fordonsindustrin. Bolaget har även en fullt utrustad protypverkstad där möjligheter finns att ta fram allt från mindre plåtdetaljer till fullskalig ombyggnad av kompletta karosser.

www.techroi.com