TechROi AB vidgar sin verksamhet med ett nytt affärsområde

Publicerat

TechROi AB vidgar sin verksamhet med ett nytt affärsområde

TechROi AB har idag förvärvat samtliga aktier i Tarasso AB. Tarasso bedriver en verksamhet som innefattar rekrytering till ledande befattningar och nyckelpositioner, management coachning, ledarskapsutveckling mm inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Tarasso har sin bas i Uddevalla, men finns sedan en tid tillbaka även på plats i Göteborg. Konsulterna har ett omfattande kontaktnät samt besitter egna chefserfarenheter från olika branscher. Egenskaper som hjälper till för att bättre förstå vilken kandidat som är rätt för uppdragsgivaren. Tarasso har idag 9st medarbetare fördelat på Uddevalla och Göteborg.
Med detta förvärv stärker vi vår plattform för rekrytering och räknar med att kunna erbjuda våra nuvarande kunder inom alla områden en utökad service, säger Tommy Christensen, CEO på TechROi Group. Vi är väldigt nöjda med detta och hälsar samtliga medarbetare välkomna till TechROi familjen.

Kontakt: Stefan André
Styrelseordförande Tarasso AB
0720-637127
stefan.andre@techroi.com

Stefan Pettersson
Tf. VD Tarasso
0705-106755
stefan.pettersson@techroi.com

Om TechROi:

TechROi Group bedriver idag merparten av sin verksamhet i Trollhättan, Göteborg samt Storbritannien. Verksamheten startade 1991 och består idag av ca 120 Ingenjörer med varierande uppdrag i huvudsak inom flyg och fordonsindustrin. Bolaget har även en fullt utrustad protypverkstad där möjligheter finns att ta fram allt från mindre plåtdetaljer till fullskalig ombyggnad av kompletta karosser.

www.techroi.com
www.tarasso.se