Vi erbjuder dig…

Då vi är ett tjänsteföretag ser vi människan som kärnan i vår verksamhet, det är du som konsult som är TechROi’s ansikte utåt hos våra kunder och för oss är det viktigt att du tycker att det är roligt att gå till arbetet.
Vi arbetar aktivt med att utveckla dig som medarbetare genom att erbjuda omväxlande uppdrag. Hos oss kommer du att bli uppskattad för din kunskap och ditt engagemang ute hos våra kunder. Vi lägger tyngdpunkt och engagemang på att du skall trivas och utmanas varje dag på arbetet.
Vi arbetar med flexibla arbetsvillkor för att ge dig möjlighet och utrymme att skapa en god balans mellan arbete och fritid. TechROi är anslutet till Almega som går under kollektivavtalet Teknikföretagen & Unionen. Det ger dig som medarbetare fördelar, såsom tjänstepension och försäkring.
Vi vill att du skall vara en i gänget och känna uppskattning för det du gör för oss hos våra kunder. Du kommer därför erbjudas att medverka på våra sociala aktiviteter där vi träffas och har roligt ihop utanför arbetet.

Vi tror att den bästa indikationen på viljan att utvecklas är prestation, därför är vi noggranna med att lyssna på och uppmärksamma våra medarbetares insatser och strävan framåt.
För att tillsammans skapa möjlighet att följa upp arbetet tar vi fram en individuell utvecklingsplan för dig som medarbetare. Planen anpassas efter dina behov och förmågor, oavsett om utvecklingen sker inom ramen för en given roll eller ett uppdrag.
Vi upprättar också tydliga förväntningar mellan anställd och chef. Våra chefer bär ansvaret för att skapa realistiska möjligheter för tillväxt samt att coacha dig i den yrkesmässiga utvecklingen.
Hos oss ansvarar du för din egen utveckling, vi finns som bollplank för att du skall uppnå dina personliga- och arbetsrelaterade målsättningar.